Onze prijzen

‘Varen door Haarlem’ organiseert de boottocht die jij maar wenst. Met zowel zakelijke als particuliere klanten kiezen wij het ruime sop.

Onze tocht door de stad duurt ongeveer vijf kwartier. Opstappen is mogelijk vanaf drie verschillende locaties. Je wordt opgehaald op de afgesproken tijden bij een van onze drie opstapplaatsen.

Voor het huren van de boot inclusief de schipper en ongeveer vijf kwartier varen, berekenen wij € 19,50 per persoon. Wat het extra leuk maakt: je kunt je eigen favoriete muziek meenemen op de boot en afspelen via Spotify.

Wil je daarbij iets te drinken dan betaal je voor frisdrank € 2,50 en voor bier of wijn € 3,00. De drankjes kunnen na het varen contant worden afgerekend. Je kan natuurlijk ook pinnen. Alle genoemde bedragen zijn inclusief BTW.

 

Bij slecht weer kan je tot 24 uur van te voren kosteloos annuleren.

Andere speciale wensen die nog niet genoemd zijn? Neem direct contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden en de eventuele kosten.

Wil je zo vriendelijk zijn het afgesproken bedrag voor het vertrek over te maken op rekeningnummer NL52INGB0006774631 ten name van Aurora Services.

Reserveren